zaterdag, mei 13, 2006

De chasereis is begonnen

Onze aankomst te Dallas Forth Worth verliep niet geheel probleemloos. Oscars vlucht vanuit New York werd maarliefst 7 uur uitgesteld en die van Bernard ruim 2 uur. Het duurde dan ook tot diep in de nacht voordat iedereen ter plaatse op het vliegveld was en we uiteindelijk onze bus hadden gehuurd. Overigens is het ophalen van mensen te DFW vrijwel niet te doen! Het vliegveld is slecht georganiseerd en de vluchtinformatie over de betreffende vluchten werd niet gegeven.

Vandaag rijden we van Dallas naar Wichita Falls, waar wij ons volgende hotel hebben geboekt. Het plan is om deze dag te benutten om de bus in te richten, inkopen te doen en verder onszelf voor te bereiden op het weer van zaterdag. Er ligt dan als het goed is een dryline in de buurt van de TX panhandle. Gelukkig is er vandaag geen weer van betekenis op de Plains, zodat we kunnen
bijkomen van de lange nacht en reis.

3 Comments:

At 13 mei, 2006 01:19, Blogger Ben Lankamp said...

Balen van die vertragingen, maar goed om te horen dat iedereen nu ter plaatse is en het avontuur echt kan beginnen :) .

 
At 13 mei, 2006 11:32, Blogger Michiel Severin said...

tja, niets tipt aan schiphol... heel veel succes! bij mij is de koffer inmiddels ook dicht, hopelijk heb ik een soepele reis.

Leef je uit met het uploaden van foto's!

 
At 13 mei, 2006 23:42, Anonymous Anoniem said...

Hé jongens,
Veel plezier (vooral ook Dan, is hij er al?)
Wij hadden afgelopen dag in Limburg wat onweer, maar in city Velp is het de hele dag droog en warm gebleven, dus na een nachtdienst slaapt dat niet zo best.
Doen jullie een beetje voorzichtig?
Geniet ze, groetjes Dorothé

 

Een reactie posten

<< Home