dinsdag, mei 23, 2006

22 mei: van Amarillo via Dallas naar Wichita, Kansas

Een lange autorit wachtte ons vandaag, met Bernard achter het stuur van de stad Amarillo in de panhandle in noordwest Texas, naar Dallas-Fort Worth, om Dan af te zetten op het vliegveld en Ben daar op te pikken. Vervolgens nam Oscar het stuur over en zette het op een koers naar het noorden, waarbij we eerst nog even wat aten in Sanger, Texas. Daar vertrokken wij om 21:45 en we kwamen om 3:00 aan in Wichita, Kansas, wat dichter bij onze target area voor de volgende dag ligt. Onderweg op de I-35 lagen er vele dode en bloederige opossums :( Dit zijn ratachtige buideldieren die zo groot zijn als een tekkel. In Oklahoma City probeerden we de borden te volgen voor de I-35 naar het noorden. Vlakbij zo'n 5-baans snelwegsplitsing bleek er opeens een idioot op onze strook achteruit te rijden omdat hij het bord nota bene nog even wou lezen. Door mijn uitwijk kwamen we natuurlijk in de verkeerde afslag terecht... Je komt ook van alles tegen op de weg hier...
We hebben een kleine 730 mijl gereden vandaag!

Nu op 23 mei om 11:10 vertrekken wij weer, richting noord-Kansas, voor een goeie kans op mooie/zware onweersbuien, de beste situatie sinds al een tijd!
Nu een update om 15:30 hier, we zitten in Belleville in het noorden van Kansas, en rijden nog een stukje naar het westen richting dryline.

1 Comments:

At 26 mei, 2006 11:24, Anonymous Anoniem said...

Geweldige foto's.
Toch weer mooie buien!
Ben, nog van harte!!! Dat je nog vaak mag chasen.
Veel plezier, "nuts" en geluk samen met de andere bleekgezichten in het wilde westen. Wat een heerlijke plaatsnamen aldaar, je proeft het stof en je ziet de eindeloze vergezichten voor je.
Groeten, Paul & Marleen (nogmaals vandaag)

 

Een reactie posten

<< Home